Flexilight® Professional

Duitse kwaliteit, grenzeloze ambiance

Hoogwaardige tafelverlichting met echt kaarslicht

 • Grote keuze in hoogwaardige lamphouders
 • Talloze combinaties mogelijk
 • Huls of cover met uw eigen bedrukking
 • Veilig en schoon in gebruik

Flexilight biedt zorgeloos kaarslicht voor de horeca. De liquid wax vullingen branden lang, schoon en reukloos. Als een lamp omvalt, dooft de vlam direct en morst er geen kaarsvet. Hiermee behoren vele nadelen van gewone kaarsen tot het verleden.
Het grote assortiment hoogwaardige lamphouders garandeert een geschikte lamp voor ieder interieur. Er zijn honderden combinaties mogelijk met gekleurde sierhulzen, covers en glazen. Zo stelt u zelf de unieke lamp samen die perfect aansluit op de ambiance in uw zaak.
Het is zelfs mogelijk om sierhulzen of covers te maken in de kleur van uw huisstijl of te bedrukken met uw eigen opdruk!

flexilights

Het concept

mobile_system_FlexiLight

Grootste keuze, beste kwaliteit.

Met Flexilight koopt u een Duits kwaliteitsproduct dat voor probleemloos en sfeervol kaarslicht zorgt. Er zijn talloze combinaties mogelijk. Zo vindt u altijd de perfecte lamp voor uw zaak.

Het begint met een liquid wax vulling waarover een sierhuls schuift. Deze sierhulzen zijn in vele kleuren, mat en metallic leverbaar. Desgewenst kunnen we de hulzen in een kleur naar keuze laten maken en zelfs bedrukken met uw eigen opdruk.

De liquid wax vulling en huls passen in een lamphouder waarna een lampglas het geheel compleet maakt. Om u nog meer keuze te beiden zijn er ook nog covers die in de lampglazen passen. Leverbaar in iedere gewenste kleur en ook nog eens naar wens te bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Alstublieft! Uw Flexilight tafellamp is klaar voor gebruik. Vanaf nu hoeft u alleen nog maar de vullingen te vervangen. En dat pas na vele zorgeloze branduren. Verandert uw interieur van kleur? Dan hoeft u alleen een andere sierhuls of cover te gebruiken om uw tafelverlichting mee te laten veranderen.

De Flexilight liquid wax vullingen zijn leverbaar in verschillende vlamgroottes (medium en small). Voor het mooiste resultaat raden wij aan om vullingen met de vlamgrootte large te gebruiken. U kunt ook kiezen voor meer branduren per vulling met een kleinere vlam (medium).

Bekijk hieronder een kleine selectie van wat er allemaal mogelijk is met Flexilight.

Trendy

Modern

Elegant

Klassiek

Rustiek

Bedrukt

Uitgelichte producten

 • Navulling 6140

   2,60 Bekijken
 • Navulling 6150

   2,50 Bekijken
 • Navulling 6200

   4,65 Bekijken
 • Navulling 6100

   3,95 Bekijken

Meer zien?

Flexilight catalogus

Advies?

we komen graag naar u toe