Over Flexilight

Flexilight, de liquid wax marktleider in Duitsland

In het mooie zuiden van Duitsland worden de Flexilight liquid wax vullingen met toewijding en vakmanschap vervaardigd. Zoals u van een Duits product mag verwachten staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich in het vertrouwen van vele horecabedrijven in het thuisland, waar Flexilight onbetwist marktleider is.

Liquid wax kaarsen van Flexilight zijn verkrijgbaar in meer dan 25 landen en inmiddels vertrouwen duizenden bedrijven -groot en klein- op het gebruiksgemak en de veiligheid van Flexilight liquid wax kaarslicht.

Meer dan 20 jaar ervaring en persoonlijk contact met hotels, restaurants en café’s zorgen ervoor dat onze producten perfect aansluiten bij de wensen van de branche.

MG_71752

Gebruikers  van Flexilight wereldwijd:

Flexilight in Nederland

Flexilight Nederland is importeur voor Heliotron Deutschland GmbH, de fabrikant van Flexilight-producten. We onderhouden innige banden met het hoofdkantoor in Freiburg en verkopen de Flexilight producten met eenzelfde passie en volgens dezelfde waarden als men in Duitsland gewend is.

Persoonlijk contact en een uitstekende service leveren is bij ons de dagelijkse gang van zaken. Aangevuld met een handige webshop om ook online de klant snel van dienst te zijn.

We leveren de Flexilight navullingen uit eigen voorraad. Zo bieden we onze klanten de snelst mogelijke service en heeft u snel de nieuwe olievullingen in huis.

De lamphouders en pillars worden vanuit Duitsland geleverd. Door onze efficiente logistieke processen heeft u ook deze producten snel in huis.

MG_71753

Meer weten?

Neem contact met ons op